Checklist

Voor bezitters van een Kascommissiegids

 Download hier de handige checklist !

Veel hoofdstukken van de Kascommissiegidsen bevatten een checklist. Via deze pagina kunnen bezitters van de Kascommissiegids deze checklist als één bestand downloaden. Op deze manier kunt u bij elke controle een geprint exemplaar van de totale checklist gebruiken. De nummers in de checklist verwijzen naar de pagina’s van de gids. Het wachtwoord dat u nodig heeft, wijzigt van tijd tot tijd.

Door het wachtwoord in te voeren, verklaart u zich akkoord met de volgende voorwaarde: u beseft dat op de checklist copyright zit. U zult de checklist niet elektronisch of op schrift verspreiden aan gebruikers die niet in het bezit zijn van de Kascommissiegids of de Kascommissiegids voor Verenigingen van Eigenaars.


Het wachtwoord is:

Voor de Kascommissiegids voor verenigingen en stichtingen:

het zesde woord van de eerste alinea op pagina 63

Voor de Kascommissiegids voor VvE’s:

het eerste woord op pagina 51 (NB Als u de editie van VvE-Belang heeft, geldt een ander wachtwoord, namelijk het derde kopje op pagina 65 !)

Drs. Maarten den Ouden

Auteur

Drs. Maarten den Ouden is bedrijfseconoom en controle-expert. Hij volgde de postdoctorale studie tot registeraccountant aan de Vrije Universiteit en was onder meer manager Interne Controle bij de Postbank en manager Interne Accountantsdienst bij Postkantoren BV. In het voortgezet onderwijs is hij werkzaam geweest als docent economie en management en organisatie.

Maarten den Ouden was docent bij de docentenopleiding voor de cursussen Bestuurskader van de Nederlandse Sport Federatie en lid van de redactiecommissie van de serie “De moderne sportvereniging”. In het verenigingsleven heeft hij verschillende functies bekleed.

De kascommissiegids 

 Voor Verenigingen en Stichtingen

De kascommissiegids 

Speciale editie voor Verenigingen van Eigenaars

Financiën van de VvE

Gids voor Bestuurders en Appartementseigenaren