Financiën van de VvE

Gids voor Bestuurders en Appartementseigenaren

Leesboek, naslagwerk en leerboek! De enige gids op het gebied van VvE-financiën.

144 pagina’s met korte en makkelijk leesbare teksten voor elke VvE-bestuurder en voor elke appartementseigenaar die geïnteresseerd is in het financiële reilen en zeilen van de Vereniging van Eigenaars.

Concrete tips om geld voor uw VvE te besparen en om fraude en financiële missers te voorkomen. Met uiteraard een heldere uitleg van de wettelijke voorschriften en de regels uit de modelreglementen over onder andere de jaarrekening, de reserve groot onderhoud en de incassoprocedure.

Klik hier voor de inhoudsopgave en de index.

Het eerste boek over VvE-financiën, een aanrader voor iedereen die al veel weet over VvE- financiën en ook voor iedereen die méér wil weten over VvE-financiën!

Prijs

De prijs is inclusief verzendkosten én inclusief gratis gebruik van de vraagbaakfunctie via internet.

1  gids

24,95€

2  gidsen

44,00€

3  gidsen

59,00€

Bestelinformatie

– Vandaag bestellen, snel in huis! (verzending 2x per week)

– Maak het bedrag over naar:

IBAN: NL22 INGB 0003 2955 87  (M. den Ouden te Abbenes).

– Aan het bedrag zien we hoeveel exemplaren u wenst.

– Vermeld in de omschrijving uw adresgegevens !

Drs. Maarten den Ouden, bedrijfseconoom controlespecialist en ex-registeraccountant, schreef al in 1987 de Handleiding voor de kascommissie. Op veler verzoek is deze handleiding in 2008 heruitgegeven onder de titel De Kascommissiegids, later als De Kascommissiegids voor verenigingen en stichtingen.

In 2012 (herdruk 2017) is een speciale editie voor VvE’s verschenen: De Kascommissiegids voor Verenigingen van Eigenaren.

Om aan leden van VvE-kascommissies voldoende achtergrondinformatie over VvE-financiën te verschaffen en om óók ondersteuning te bieden aan VvE-bestuursleden, VvE-beheerders en appartementseigenaren schreef Den Ouden de gids Financiën van de VvE.

Inhoudsopgave

De gids bevat een groot aantal onderwerpen op het gebied van financiën van de VvE en daarmee samenhangende thema’s. Benieuwd welke allemaal? Hier vindt u de inhoudsopgave en de index.

Recensies

– Recensie Noord-Hollands Dagblad. Klik hier

– Recensie van vaktijdschrift voor accountants. Klik hier

De kascommissiegids 

Speciale editie voor Verenigingen van Eigenaars

De kascommissiegids 

 Voor Verenigingen en Stichtingen